ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP KAMINA PRI NAS?

Zakaj se odločiti za nakup kamin pri nas?

 

 • Ker vam pri nas ni potrebno kaminov izbirati iz katalogov
  (v razstavnem salonu v Radovljici imamo razstavljenih 65 kaminov)
 • Ker imamo v salonu dva kamina v obratovanju.
  (1x kamin na pelete ,1x kamin na drva)
 • Ker imamo v našem razstavnem salonu razstavljen tudi troslojni fasadni dimnik ,ki je v obratovanju
 • Ker imamo stalno na zalogi vse cevi za priklop kaminov na dimnik,20 vrst podložnih kaljenih stekel ,pribor za kamine,...
 • Ker imamo na razpolago kompletno orodje in pripomočke za montažo kaminov in dimnikov
 • Ker vam kamin pripeljemo na objekt ob montaži in ne prej
 • Ker vam odprtino v šamotni dimnik izvrtamo s suhim diamantnim vrtanjem in ne izbijamo z udarnim kladivom (ob tem postopku nastanejo razpoke v šamotni cevi)
 • Ker ob montaži vedno uporabljamo sesalec za prah
 • Ker vztrajamo pri ureditvi zajema zgorevalnega zraka od zunaj
 • Ker se natančno držimo dimnikarski predpisov
 • Ker za transport po stopnicah uporabljamo akumulatorski voziček v izogib poškodbam delavcev in stopnic
 • Ker vam za naročilo kamina ni potrebno plačati 100% avansa
 • Ker vam preostanek plačila zaračunamo po zaključenih delih ,po možnosti po prvem kurjenju
 • Ker smo za vas odprti od 9.00 ure do 18.00 ure (razen v poletnih mesecih)
 • Ker imamo urejen dostop tudi za invalide
 • Ker vam nudimo garancijo tudi na montažo in ne samo na kamine in dimnike
 • Ker vam vedno nudimo popuste in akcije
 • Ker imamo zanesljive pooblaščene sodelavce za izvedbo zagonov kaminov
 • Ker imamo zanesljivo urejeno servisno službo
 • Ker so naši predračuni zanesljivi in točni
 • Ker imamo dejavnost zavarovano pri zavarovalnici
 • Ker montiramo izključno kvalitetne produkte ,ki so preverjeni po strogih standardih-Rika,Nordica in Schiedel
 • Ker pred montažo obvezno naredimo ogled situacije na objektu
 • Ker imamo urejeno plačilo tudi na obroke

Piskotki

Seznanite se z našimi pogoji poslovanja.

 

Izjava o varstvu osebnih podatkov
Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za spletno stran www.dimniki-kamini.si (v nadaljevanu naša spletna stran). Če naša spletna ponudba vsebuje povezave na strani drugih ponudnikov ali spletnih ponudnikov vsebine, so le-ti v besedilu tako tudi označeni.
Osebne podatki v podjetju Aleš Avsenek s.p. (v nadaljevanju naše podjetje), zbiramo in uporabljajo izključno v soglasju z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki kot so (ime, naslov, e-naslov, številka mobilnega telefona), shranimo le za potrebe kontaktiranja in so vezani na spletni obrazec za povpraševanje, ki ga izpolnite. Vaše podatke ne posredujemo tretjim osebam.


Zbiranje in hranjenje podatkov
Za obisk naše spletne strani praviloma ne potrebujemo vaših osebnih podatkov, le v primeru, ko nam po elektronski pošti pošljete povpraševanje. Z obiskom naše spletne strani zabeležimo le informacije o imenu vašega spletnem ponudniku in o spletnih straneh, s katerih dostopate k nam. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (npr. število obiskov spletne strani).Kaj so piškotki (ang. Cookies)?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identiteto posameznika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji sprejme ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.
Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 1 leto Google Analytics
 

 

 

 

 

Google Analytics
Google analytics piškotke uporabljamo izključno za namen izboljšanja uporabniške izkušnje oz. izboljšavo spletnega mesta. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (število obiskov spletne strani).
Posamezniki, ki ne želijo, da jim Google analytics sledi, lahko namestijo v svoj brskalnik naslednji dodatek.

 

Virtuemart piškotki
Virtuemart piškotke uporabljamo za pravilno delovanje naše predstavitve izdelkov na spletni strani. Pri tem uporabniki spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo. 

YouTube piškotki
Na naši spletni strani so vdelani video posnetki iz spletne strani YouTube. YouTube uporablja piškotke, zaradi statističnih podatkov (koliko ljudi si je video ogledalo). Če si ogledate video, lahko namestite YouTube piškotke na vaš računalnik.

Sejni piškotek
Sejni piškotek je nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki Google maps
Piškotki se uporabljajo za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.


Sami lahko dovolite ali zavrnete delovanje piškotkov, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov, morda ne nekatere storitve ne bodo pravilno delovale. Vse piškotke urejajo tretje osebe in kot alternativno lahko uporabite orodja tretjih oseb za preprečitev teh piškotkov.

Piškotke pa lahko v vašem brskalniku izklopite tudi sami. Spodaj so povezave do navodil za posamezne brskalnike

MOZILLA FIREFOX
INTERNET EXPLORER
CHROME
SAFARI 

 

Kamini rika

rika

back header 1024x404

KAMINI NA POLENA

Od naravnega vzorca plamenov do značilnega pokanja in prasketanja polen: peč je privlačna za vsa čutila. Ne zagotavlja le prijetne topline, ampak tudi ustvarja zelo posebno počutje. Peč RIKA odlikuje izvirnost v kombinaciji s sodobnim ogrevanjem, ki je zaradi inteligentne tehnologije še posebej prijazna okolju. Tudi udobje ni zanemarljivo: razen ročnega dodajanja polen lahko peč postopek gorenja večinoma nadzoruje samodejno.

KAMINI NA PELETE

Peč na pelete združuje ambient tradicionalne peči z najnovejšo tehnologijo in maksimalno enostavno uporabo. Poleg hitre oskrbe s toploto in tihega delovanja peči na pelete odlikuje predvsem njihova varčna zasnova. Avtomatsko podajanje goriva, priročen nadzor preko zaslona na dotik in nagibna rešetka (odvisno od modela) so le nekatere od prednosti. Peči na pelete podjetja RIKA dosegajo najvišjo kakovost, vodilno tehnologijo na trgu in izjemen dizajn.

KOMBINIRANI KAMINI

Kombinirana peč združuje najboljše od obeh. Ponuja klasičen ogenj in vse ugodnosti delovanja na pelete. Za vse, ki se ne morejo ali nočejo odločiti, je kombinirana peč samoumevna: tipično prasketanje in sijoča toplina polen v kombinaciji s priročno, intuitivno uporabnostjo peči na pelete. Za preklop med poleni in peleti ni potrebno preklapljati ali ponastavljati peči. Kombinirana peč ima tudi popolnoma samodejno zaznavanje vrste goriva. Skupaj z učinkovitostjo in prijaznostjo do okolja postane ogrevanje čisti užitek.

Več prispevkov