KAMINSKI VLOŽKI BEF HOME

BeF Home - ogenj v vašem srcu

Podjetje BeF že dvajset let proizvaja kaminske vložke za kurjenje polen. V vsem tem času si je podjetje prizadevalo vsak nov kamin še dodatno izboljšati. Našim kupcem želimo ponuditi maksimalno udobje ob uporabi vseh elementov ogrevanja.
Vseh 230 zaposlenih opravlja svoje delo vedoč, da naši kaminski vložki niso samo ekonomsko sprejemljiva ogrevalna naprava, ampak so namenjeni predvsem temu, da ustvarijo prijetno vzdušje v domovih naših kupcev.

  
    
  Flat 8 L1   BeF Trend 8

   

Podjetje BeF Home prizvede več kot 14000 kaminskih vložkov na leto. Vsi kamini so izdelani v skladu z najstrožjimi evropskimi normami. Več kot 75% proizvodnje izvozijo po vsem svetu.
V svoji ponudi imajo različne serije ( THERM, FEEL, AQUATIC, TWIN, EFFI ) kaminskih vložkov, s katerimi se želijo približati potrebam kupca.

Bef Therm
Uživajte v razkošju z visoko tehnologijo in navdušite z enkratno kvaliteto in udobjem, katerega bodo v vaš dom prinesli kaminski vložki in poudarili vašo izvirnost. Natančnost in popolna pozornost na detajle in tehnologijo, uporabljene med proizvodnim procesom, vam bodo služili mnoga leta.
Nizka poraba goriva, katera je dosežena zahvaljujoč visokim izkoristkom, ne bo samo znižala stroške ogrevanja, temveč boste lahko resnično uživali prijetno atmosfero na način, kot vam ustreza, namesto da morate konstantno dodajati gorivo.
Zahvaljujoč uporabi najnovejšega sistema regulacije dovajanja zraka in distribucije le tega v izgorevalno komoro, lahko zagotovimo, da kaminski vložek reagira na najmanjše spremembe dovedenega zraka in s tem spremenimo intenziteto izgorevanja.
Zaradi revolucionarne konstrukcije izgorevalne komore, kaminski vložki izpolnjujejo najvišje standarde in so zaradi tega zelo prijazni do okolja.

Bef Feel
Serija FEEL je, z optimalnim razmerjem med močjo in velikostjo zastekljene površine, odlična rešitev za uporabo v energetsko varčnih hišah. Z inovativnimi elementi, kot so regulacija zraka, ki ni le tiha, ampak tudi nenavadno točna; ročka za odpiranje oblečena v naravno usnje; nastavljiv deflekor, ki se lahko prilagodi na parametre dimnika; možnost montaže direktno na steno, se kaminski vložek FEEL uvršča med najboljše.
Na podlagi testiranj je bilo za kaminski vložek FEEL izbrano večbarvno kurišče. Pri projektiranju so izhajali iz definicije, da ima črna barva akumulacijske lastnosti, medtem ko bela barva toploto oddaja nazaj v prostor. Zaradi tega so hrbtna stran in stranice črne barve, kurišče pa je bele barve. Ta enostavna obdelava ima velik vpliv na kakovost izgorevanja.
Kanali za sekundarnega zraka so bili zasnovani na podlagi več nizov testiranj. Cilj je bil doseči kontinuiran dovod sekundarnega zraka in na ta način zmanjšati emisije škodljivih plinov in povečati skupni čas izgorevanja.
V liniji FEEL so združeni stil, eleganca in funkcionalnost.

Bef Aquatic
Kaminski vložki AQUATIC za ogrevanje vode so primerni predvsem za nizko energetske stavbe. Kaminski vložki te serije so izdelani iz najbolj kvalitetnega toplotno odpornega jekla, njihovo kurišče je narejeno iz posebnega akumulacijskega materiala Carcon. Standardna oprema ob dobavi je dvojno steklo, varovalo proti pregretju, dovod za zunanji zrak in izoliran izmenjevalec. Spadajo med najboljše izdelke na tržišču, tako po zunanjem izgledu kot po izkoristku.
Zahvaljujoč dvema optimalno nameščenima deflektorjema ter idealni obliki in velikosti kurišča, je dovolj časa, da dimni plini zelo učinkovito oddajajo toploto v vodni izmenjevalec. Dimni plini v notranjosti kamina dosežejo idealne parametre emisij tako glede ogljikovega dioksida kot prašnih delcev, ki gredo z roko v roki z učinkovitostjo kamina in izmenjevalcem tople vode.

Bef Twin
Ekskluzivna serija tunelskih - dvostranskih kaminov so trenutno zaželjeni pri strankah in zato zelo priljubljena paleta izdelkov. Dvostranski kamin je čudovita možnost, da ustvarite povezavo med dvema sobama oz. med prostori. Ta serija nudi tudi kaminske vložke, pri katerih je omogočeno nalaganje goriva z zadnje strani ( hodnik, kurilnica ). Vse kaminske vložke iz te serije je mogoče kombinirati z dvema različnima načinom odpiranja vrat. Kaminski vložki Bef Twin izpolnjujejo vse najstrožje ekološke in tehnične standarde.

Bef Effi
Kaminske kasete, ki jih izdeluje podjetje Bef Home sodijo med najsodobnješe tovrstne produkte, ne samo na Češkem, temveč po vsem svetu. Zahvaljujoč obliki je vgradnja kasete mogoča v katerokoli vrsto odprtih kaminov. Njena funkcionalnost in čist dizajn naredi bivalni prostor še bolj eleganten. Za visoko učinkovitost in čisto izgorevanje poskrbi kakovostna akumulacija v kurišču in nastavljiv deflektor, ki ga po želji lahko tudi odstranimo. V kaseti je vgrajen elektronski ventilator, ki poskrbi za dovajanje in razpih toplega zraka. Za čisto steklo na vratih pa poskrbi posebej zasnovano dovajanje zraka v samo kurišče.

               
                                BeF Trend V 14


Spletna stran proizvajalca www.krby-bef.cz/en
                                                 

Preberi več