HASE iQ - inteligentni ogenj

 

HASE hase logo iqIN hase logo iq plus TEHNOLOGIJA 

 

 Hase SilaPlus Set Schwarz 768x398

Nova tehnologija iQ nenehno uravnava dotok kisika v peči in zagotavlja, da ogenj gori v optimalnih pogojih. Delovanje peči si lahko kadarkoli ogledate prek aplikacije.

 

S to inteligentno programsko opremo in avtomatskim nadzorom zraka tehnologija iQ ustvarja popolne pogoje za izjemno okolju prijazno in nizko emisijsko zgorevanje lesa.  Hase Lima Set Schwarz Pazifik A4 1024x558
 HASE Lhasa iQ Set1 Titan Galaxie A4 pd575jsyoaah902loyqn672wdk4s9uh154urngsryg Les je obnovljiva surovina, je na voljo regionalno in ima zato kratke transportne poti. Ogrevanje z lesom vas naredi neodvisno od fosilnih goriv. Z nadzorom IQ imate dosledno popolne pogoje za čist ogenj peči in zaščitite podnebje.
 

Tehnologija IQ revolucionizira način, kako ognja v štedilniku za pečico ognja, tako čistega in lepega kot še nikoli prej, z najvišjo lahkoto uporabe.

www.hase.si

 HASE LimaIQ Set1 Schwarz Meteorit A5 Ausschnitt 768x572
 Hase Sila Set Speckstein Schwarz 1024x628

Z nadgradnjo iQ+ dobiš še nižje emisije. Komplementarna katalitična tehnika zagotavlja, da so merila za preskus eko znaka "Modri angel" izpolnjena v vsaki fazi zgorevanja.

Blauer Engel Logo

 

Hase iQ/iQ+ modeli:

LHASA iQ

LIMA iQ in LIMA iQ+

SILA iQ in SILA iQ+

SILA PLUS iQ in SILA PLUS iQ+

 video iq example 02 1200 900

 

iq app screen animation en

Aplikacija iQ zagotavlja najnovejše informacije o kakovosti gorenja peči. Prikazuje učinkovitost ognja glede na obnašanje emisij in energijsko učinkovitost. Aplikacija prikazuje popoln čas za dodajanje drv, daje namige za kurjenje peči in omogoča hiter dostop do navodil za uporabo in namestitev ter serijsko številko peči v vsakem trenutku.

 

 

KAMINI Z IQ TEHNOLOGIJO

hase iq kamini

KAMINI Z IQ+ TEHNOLOGIJO

hase iq plus kamini

Več informacij dobite na spletni strani www.hase.si
  

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.